Hvordan sjekke for veggedyr på et hotellrom: Veggedyr på ferie

 

Når du drar på ferie, er det siste du tenker på tanken på noen skadedyr som venter på deg på hotellet eller gjestehuset ditt. Også kjent som “haikere”, veggedyr er unnvikende og sleipe skadedyr som kan gjemme seg i madrasser, sengerammer og andre deler av et rom som venter på at nye verter skal ankomme. Selv om dette skadedyret ikke er kjent for å overføre sykdom, er det kjent at de etterlater kløende bitt, og lever av blodet fra intetanende menneskelige verter, noe som kan være ganske urovekkende.

Følg disse trinnene for å ha en morsom og avslappende ferie denne sommeren hvordan sjekke for veggedyr på et hotellromEn feriebolig, et herberge eller et annet overnattingssted:

    • Trekk lakenet tilbake og inspiser madrasssømmene, spesielt hjørnene, for eventuelle flekker eller flekker.

 

    • Se deg godt rundt i hele rommet før du pakker ut, inkludert bak seng og sofaer/stoler. Hold kofferten i gangen eller ved døren, borte fra der veggedyr kan være.

 

    • Ta med en liten lommelykt eller bruk telefonens lommelykt for å hjelpe til med visuelle inspeksjoner.

 

    • Hvis du ser veggedyr eller tegn på veggedyr, gi beskjed til personalet og garderoben umiddelbart. Ikke bo i et rom ved siden av et infisert rom.

 

Dette skadedyret er lite og eggene er klissete, så veggedyr kan bli med deg hjem, selv om du ikke har sett dem under oppholdet. Når du kommer hjem, ta med deg kofferten utenfor og kast klærne umiddelbart i tørketrommelen på høy varme. Støvsug utsiden og innsiden av bagasjen og bagasjen og se etter tegn på andre insekter før du tar med deg noe hjem.

Hva gjør du hvis du har med veggedyr hjem fra ferie

Hvis du er så uheldig å ta med veggedyr inn i hjemmet ditt, vær oppmerksom på at noen veggedyr raskt kan føre til et fullverdig angrep. Veggedyr er en av de vanskeligste skadedyrene å bli kvitt og er ikke en gjør-det-selv oppgave. Det er viktig å jobbe med en skadedyrbekjemper raskt hvis det er mistanke om et angrep.

 

Leave a Comment