10 tips til bygningsforvaltere for å håndtere veggedyr

 

Foto av Gene White, med høflighet og opphavsrett til pmimages@earthlink.net

Foto av Gene White, med høflighet og opphavsrett til pmimages@earthlink.net

De siste årene har veggedyr blitt ekstremt utbredt i USA. Det er sant at veggedyr kan finnes hvor som helst som lever av menneskeblod, uavhengig av klasse eller renslighet, men områder med flere boliger har funnet mest av disse blodene. stilkene Hvis det blir funnet veggedyr i en enhet, er det ikke uvanlig at naboenhetene (over, under og rundt) er angrepet.

Veggedyr er ikke bare tøffe skadedyr, de er også sta. Disse blodsugerne har blitt dokumentert å ha mer enn 14 resistensgener som de kan bruke for å motstå insektmiddelbehandlinger. Dette betyr at veggedyr som lever av overflater behandlet med insektmidler kan overleve og spre seg.

Her er 10 tips for å administrere eiendommen din mot veggedyr for å gi kundene dine:

  1. Du og teamet ditt bør ta risikoen for veggedyrangrep på alvor. Unnlatelse av å gjøre det kan øke risikoen for veggedyrangrep og føre til ikke bare økonomiske problemer, men også skade på lagets omdømme og muligens juridiske konsekvenser.
  2. Gjør leietakere oppmerksomme på veggedyr og lær dem om hvordan veggedyr ser ut, deres tegn og hvordan de sprer seg. Ditt profesjonelle skadedyrbedriftsselskap (PMP) tilbyr presentasjoner, brosjyrer osv.
  3. Oppmuntre leietakere til å rapportere veggedyr umiddelbart for å forhindre ukontrollert spredning av disse skadedyrene.
  4. Svar raskt på veggedyrklager ved å ringe stedets utpekte PMP for en inspeksjon.
  5. Dann et partnerskap med lokasjons-PMP for å etablere og implementere en effektiv responsplan for veggedyr.
  6. Unngå å bruke gjør-det-selv (DIY) produkter da de kan forstyrre programmet som implementeres av PMP.
  7. Mål omfanget av veggedyrangrepet. Det er viktig å vurdere muligheten for at veggedyr sprer seg til tilstøtende enheter (under, over eller til sidene). Mesteparten av tiden er ikke personene som rapporterer veggedyr de som brakte dem inn i bygningen.
  8. Implementer en strategi for “forberedelsesprosedyrer”, som å sjekke enheten for veggedyraktivitet umiddelbart etter at enheten er tømt og før vedlikeholdsprosedyrer utføres.
  9. Utvikle et program for forebygging av veggedyr med din PMP gjennom regelmessige inspeksjoner og overvåkingsvurderinger for hele bygningen.
  10. Hold oversikt over veggedyrklager i en logg på stedet. Boken skal inneholde følgende informasjon:
   • Enhets- eller romnummer.
   • Kravdato
   • Type klage (bitt, insektsobservasjoner, skilt osv.).
   • Dato for første veggedyrundersøkelse.
   • Innledende observasjonsfunn, som hva som ble funnet, hvor mye som ble funnet.
   • Hvis veggedyr blir funnet, datoer for skadedyrbehandling og aktiviteter.
   • Ledelsesalternativer som varmebehandling, plantevernmiddelbehandlinger, beboerutdanning, overvåking, etc.

 

Leave a Comment