Warning: preg_match_all() expects parameter 2 to be string, object given in /var/www/skadedyr.org/public_html/wp-includes/functions.php on line 4313

Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, object given in /var/www/skadedyr.org/public_html/wp-includes/functions.php on line 4318

Warning: mb_substr() expects parameter 1 to be string, object given in /var/www/skadedyr.org/public_html/wp-includes/functions.php on line 4318
Rottebesøg i Supermarked - Tilbagekalder fødevarer


Rotter lukker supermarked

Rotter er skadedyr og Fødevarestyrelsen tager rottebesøg meget seriøst og det måtte SuperBest på Venusvej i Fredericia sande, efter at have haft besøg af rotter.

Rotterne er tilsyneladende kommet ind gennem et hul i et kloakken under centeret, som har andre butikker end SuperBest. Butikken tilbagekalder nu alle fødevarer, der er købt i perioden 4. juli 2011 til og med 18. august 2011.

Rotter

Fødevarestyrelsens råd er at smide varerne ud, gøre rent i området, hvor varerne har stået og vaske hænderne grundigt.
Rotternes afføring og urin kan indeholde sygdomsfremkaldende bakterier, som rotterne medbringer fra kloaksystemet. Derfor kan der være risiko for forurenede fødevarer og derfor Fødevarestyrelsen anbefaling om at kassere varerne.

Arbejdet med at lukke hullet er begyndt og der er sat fælder op, men der kan gå op til 14 dage, før rotterne er udryddet. Sådan bekæmpes og fjernes rotter.

Læs artiklen på Politiken


Posted in: Rotter

Om forfatteren:

Forsøger at komme med gode råd til bekæmpelse af skadedyr. Motivationen til at hjælpe andre, kom da jeg flyttede ind i en lejlighed, hvor der kravlede ca. 1 cm store sølvfiskpå køkkenbordet.... Skriv endelig din egen erfaring med bekæmpelse af skadedyr under hvert indlæg. Sammen kan vi nemmere bekæmpe skadedyr, hvilket er vores hensigt med at skabe en blog til bekæmpelse af skadedyr og udveksling af erfaringer.

Skriv kommentar