Warning: preg_match_all() expects parameter 2 to be string, object given in /var/www/skadedyr.org/public_html/wp-includes/functions.php on line 4313

Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, object given in /var/www/skadedyr.org/public_html/wp-includes/functions.php on line 4318

Warning: mb_substr() expects parameter 1 to be string, object given in /var/www/skadedyr.org/public_html/wp-includes/functions.php on line 4318
ElverDan skadedyrsbekæmper i Østjylland


ElverDan Skadedyrsservice

Vi udfører alt i skadedyrsservice og har gjort det siden 2007.

Skadedyrsbekæmpelse for både private, erhverv, offentlige organisationer, boligforeninger, små og store levnedsmiddel virksomheder i Østjylland.

Vi foretager undersøgelse, artsbestemmelse, rådgivning, vejledning og behandling mod alle former for skadedyr, både akut bekæmpelse og abonnementer.

Vi bekæmper bl.a. følgende skadedyr:
– Borebiller og husbukke
– Dræbersnegle
– Duer og måger
– Flagermus
– Husmår
– Hvepse og murbier
– Mosegris
– Muldvarpe
– Mus (husmus og halsbåndmus)
– Myrer
– Melmøl, frømøl, pelsmøl og klædemøl
– Rotter
– Væggelus

Vi tilbyder også sikringsaftaler for mus, rotter, insekter, der opfylder levnedsmiddellovgivningens krav til fødevaresikkerhed og egenkontrol.
Ring på 20 34 03 34 (alle ugens dage fra 8:00 til 22:00) og indhent tilbud
Vi kører gerne om aften og i weekend.


Om forfatteren:

Forsøger at komme med gode råd til bekæmpelse af skadedyr. Motivationen til at hjælpe andre, kom da jeg flyttede ind i en lejlighed, hvor der kravlede ca. 1 cm store sølvfiskpå køkkenbordet.... Skriv endelig din egen erfaring med bekæmpelse af skadedyr under hvert indlæg. Sammen kan vi nemmere bekæmpe skadedyr, hvilket er vores hensigt med at skabe en blog til bekæmpelse af skadedyr og udveksling af erfaringer.

1 Comment on "ElverDan Skadedyrsservice"

Trackback | Comments RSS Feed

  1. Marianne siger:

    Vi er nu for andet år i træk invaderet af små brun/sorte biller/fluer på 2-3 mm. De er primært i et af vores vinduer i køkken/trappeopgang, og så sidder de på vægge og loft i køkkenet nær det pågældende vindue. De breder sig også til andre vinduer. De er flyvende. Det vindue, de primært er i, er et gammelt (fra 1953) dobbeltvindue, og de sidder også imellem glassene. Har I nogen anelse om, hvad det kan være og hvordan vi slipper af med dem. De var der ikke i efterår-/vinterperioden.

Skriv kommentar